Marriage

Gay auto van het jaar 2015

Комментарии: 0
Allerlei soorten modellen doen mee: SUV’s, coupés, cabriolets, stationcars of andere modellen. De bestelauto’s en modellen die voor diverse uitvoeringen enigszins zijn aangepast worden van deelname uitgesloten. Omdat het om de Europese Gay Car gaat, worden slechts de modellen geselecteerd die in Europa op de markt komen. Dus uitgesloten zijn de auto's of de merken niet ingevoerd of gedistribueerd worden in Europa.

Gay auto van het jaar 2015

European Gay Car of the Year

Voordat een auto in aanmerking komt voor het jaar X dient deze aan de volgende voorwaarden te voldoen. De auto dient nieuw te zijn en op de markt te zijn gebracht tussen 1 januari en 31 december van het jaar X. Bijvoorbeeld, voordat een auto verkiesbaar kan zijn voor de gayauto van 2006 is het voldoende dat deze op de markt gebracht is tussen 1 januari en 31 december 2005.
Elk jaar (tussen 15 november en 15 december) worden contacten van Ledorga per e-mail uitgenodigd hun stem te laten horen (slechts één stem per persoon is mogelijk). De uiteindelijke auto die wint en de volledige resultaten van alle modellen worden op 15 januari via de website van Ledorga onthuld. Het gaat om een stemming onder allerlei mensen en dit is niet het resultaat van een jury die louter bestaat uit journalisten of beroemde persoonlijkheden. Het doel van deze verkiezing is simpelweg de smaak van de contacten van Ledorga te leren kennen die hebben deelgenomen aan deze verkiezing.

Оставьте комментарий!


Комментарий будет опубликован после проверки